a może spontan na parkingu straży pożarnej na Rzemieślniczej w Krakowie może i nawet być grill
Prośba o sprawdzenie w Etce
Zwiń
X
-
Prośba o sprawdzenie w Etce
Witam,
Zadałem to pytanie już w wątku, który jest trochę związany z częścią o którą chcę zapytać.
Porszę o informację, czy ktoś wie czym różnią się między sobą następujące częsci:
1K0 953 513 G i 1k0 953 513 F?
Dodam, że są to manetki z tempomatem do OII fl.
Proszę o użytkowników Etki lub znawców tematu o informacje.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam,
Radek... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
-
-
Re: Prośba o sprawdzenie w Etce
Zamieszczone przez radik79Porszę o informację, czy ktoś wie czym różnią się między sobą następujące częsci:
1K0 953 513 G i 1k0 953 513 F?
Dodam, że są to manetki z tempomatem do OII fl.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
A drugiego nie znajduje, czy jest bez tempomatu?
Nie mogę się chyba z tym zgodzić bo ja kupiłem oststanio 1K0 953 513 F i jest to manetka z tempomatem :/
Pytam, bo zakupiłem ostatnio taką część i teraz boje, że nie będzie mi ona pasować.
Pozdrawiam,
Radek
[ Dodano: Sro 25 Lis, 09 10:54 ]
... przepraszam chyba nie doczytałem.
Dzięki za informację, to by znaczyło, że manetka kótrą kupiłem była zamontowana w jakimś aucie.
Mam nadzieję, że nie powinno być problemu z montażem.
Pozdrawiam,
Radek... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
daro64,
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
Nie mam fabrycznie założonego tempomatu. Dokupiłem manetkę z literką F, ponieważ chcę go dołozyć.
Rozumiem, że ponieważ dokladam tempomat to literka na końcu numeru częsci nie ma znaczenia, tak?
Gdybym miał już tempomat i chciał go wymienić, to wtedy miałoby to znaczenie, tak?
Pozdrawiam,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzETKA twierdzi,że z tempomatem jest ten pierwszy
do 2007(rok modelowy 2008) była jedna grafika, a później inna grafika
przerabiał ten temat piotrek_os- jest nawet taki tematprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
obawiam się, że te przed i poliftowe pałki "G" i "F" się od siebie różnią i nie są zamiennikami p&p...
tzn. pałka G zadziała w zarówno w pre-fl jak i fl, ale pałka F tylko w pre-fl, w fl nie będzie działał tempomat.
za to przeróbka F aby zabanglała w fl (np. z nowym modułem 1K0 953 549 CH wspierającym nową poliftową kierę mfsw) nie powinna być trudna :wink:
Komentarz
-
Komentarz